Header logo
Header02

Innovatief
houtmanschap

Bij De Grebbe zoeken we altijd weer hoe we iets slimmer en beter kunnen doen. We werken met de nieuwste en geavanceerde techniek. Zo maken we gebruik van slimme software in combinatie met innovatieve machines die efficiënt werken en flexibel inzetbaar zijn, zoals de Windowmaster 40. Ook mogen we met trots zeggen dat we als eerste de lijmrobot van Bosch Machines hebben geplaatst. De digitale aansturing maakt het mogelijk om verschillende onderdelen en stijlen te frezen zonder verlies van kwaliteit.

Daarnaast komen we met ideeën om complex houtwerk te realiseren en komt het voor dat we een geheel nieuwe stijl introduceren. Denk aan de introductie van het Kempisch kozijn als eerste in Nederland. Een uniek samenspel van een Belgische stijl en een Nederlands fabricaat.

100 jaar houtmanschap met aandacht voor mens en milieu

Fsckeurmerkgrebbe

Duurzaam
houtmanschap

We hebben niet alleen oog voor prachtige, natuurlijke materialen, maar ook voor de mens en het milieu. Daarom maken we uitsluitend gebruik van hout uit duurzaam beheerde bossen. Op die manier dragen we ons steentje bij aan verantwoord bosbeheer en behoud van biodiversiteit. Bovendien streven we naar duurzame relaties met onze klanten en leveranciers. Sommige klanten mogen we al 60 jaar bedienen.

Naast het gebruik van natuurlijke materialen, maken we efficiënt gebruik van energie en grondstoffen. Zo hebben we een warmtepomp en 700 zonnepanelen op het dak van ons pand. Daarnaast zijn we gecertificeerd voor KOMO, hét kwaliteitskeurmerk in de bouw, en FSC voor verantwoord bosbeheer.

DSC 6091 bew

Vakkundig
houtmanschap

Al 100 jaar heeft De Grebbe ervaring in het creëren van mooi, exclusief en kwalitatief hoogwaardig houtwerk voor kozijnen, deuren en maatwerk. Met een diepgewortelde passie voor het vak en het ambacht realiseren wij diverse projecten. Van recht en strak, tot bijzonder met kenmerkende en authentieke details.

De houtproducten die wij gebruiken hebben elk hun eigen specifieke eigenschappen. Om dit goed te kunnen bewerken, is vakmanschap vereist, daarom hebben we 25 vakmannen in dienst. Zonder hen zijn we nergens! Daarnaast besteden we veel aandacht aan service. We denken mee met onze klanten, met het oog op het eindproduct. Bij ons ben je ervan verzekerd dat we het product juist, tijdig en volledig afleveren.